Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Michael Varekamp & The Legends Swingin’ in New Orleans

24 November 2019 @ 14:30 - 18:30

€18

We reizen af naar het zuiden van Amerika, naar de bakermat van de Jazz: New Orleans. De stad die bekend stond om zijn streetparades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras. In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino.

In het diepe zuiden van de VS transformeerden boerenschuren na zonsondergang tot zwoele nachtclubs. Hier zwaaiden blues en jazz de scepter tot het weer licht werd. The Legends, o.l.v. trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, verwelkomen het publiek in hun eigen eenvoudige maar sfeervolle plattelands nachtclub. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Nummers als ‘Mac the Knife’, ‘Petite Fleur’ en natuurlijk ‘When the Saints Go Marching In’ kunnen rekenen op gloedvolle vertolkingen in deze inspirerende voorstelling. Swing mee met Swingin’ in New Orleans!

De pers eerder over de producties Louis! en Billie!:
“Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong!” (NRC****)
Billie! Een muziekervaring die je moet ondergaan, geweldig!” (Cultuurpodium.nl****)

Details

Date:
24 November 2019
Time:
14:30 - 18:30
Cost:
€18
Event Category:
Website:
https://www.tschouw.nl/Agenda.aspx

Venue

Cultureel Centrum De Kei Reusel
Kerkplein 69
Reusel, 5541KB Netherlands
+ Google Map
Phone
0497 712090
View Venue Website
Scroll to Top