Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Michael Varekamp & The Legends: The Soul Preacher

April 10 @ 20:00 - 22:00

€20,50

‘The Soul Preacher’, een intense en opzwepende theatershow, vertelt het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus. Een verhaal waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen.

Soullegendes als Ray Charles, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Sam Cooke, James Brown en Stevie Wonder schreven prachtige soul en gospel songs. Met elkaar vertellen deze songs het verhaal van ‘The Soul Preacher’, een klassiek en universeel verhaal geplaatst in de wereld van nu. Een rauwe wereld vol spanning, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde.

 

The Legends, die eerder furore maakten met succesvolle producties als ‘It’s a Man’s World!’ en ‘I’m a Soulman’, treden wederom op met Nederlands beste soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum. Dit keer versterkt met de indrukwekkende rockzanger Martin van der Starre, die eerder te zien was in ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Woodstock the Story’. Samen met de beste soulband van Nederland en stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher is ‘The Soul Preacher’ een wervelende voorstelling die niemand onberoerd laat!

Details

Date:
April 10
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€20,50
Event Category:
Website:
https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/programma/4578/The_Soul_Preacher/The_Legends/

Venue

Stadsschouwburg De Vereeniging
Keizer Karelplein 32h
Nijmegen, 6511 NH Netherlands
+ Google Map
Phone:
(024) 322 11 00
Website:
https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl
Scroll to Top