Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Michael Varekamp & The Legends: The Soul Preacher

April 13 @ 20:00 - 22:00

€19,50

The Soul Preacher, een intense en opzwepende theatershow, vertelt het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus. Een verhaal waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen.

Soullegendes als Ray Charles, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Sam Cooke, James Brown en Stevie Wonder schreven prachtige soul en gospel songs. Met elkaar vertellen deze songs het verhaal van The Soul Preacher, een klassiek en universeel verhaal geplaatst in de wereld van nu. Een rauwe wereld vol spanning, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde.

The Legends, die eerder furore maakte met succesvolle producties als It’s a Man’s World! en I’m a Soulman, treden wederom op met Nederlands beste soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum. Dit keer versterkt met de indrukwekkende rockzanger Martin van der Starre, die eerder te zien was in Jesus Christ Superstar en Woodstock the Story. Samen met de beste soulband van Nederland en stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher is The Soul Preachereen wervelende voorstelling die niemand onberoerd laat!

Details

Date:
April 13
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€19,50
Event Category:
Website:
https://leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/the-soul-preacher-de-legends

Venue

Stadsgehoorzaal Leiden
Breestraat 60
Leiden, 2311CS Netherlands
+ Google Map
Phone:
071 516 3881
Website:
leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl
Scroll to Top