Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Michael Varekamp & The Legends: The Soul Preacher

13 March 2020 @ 20:15 - 22:15

17,50€

The Legends vertellen het verhaal van de laatste dagen van Jezus Christus, samen met soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum, rockzanger Martin van der Starre (van ‘Jesus Christ Superstar’) en stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher.

Soullegendes als Ray Charles, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Sam Cooke, James Brown en Stevie Wonder schreven prachtige soul- en gospel songs. Aan de hand van deze songs vertellen The Legends het verhaal van ‘The Soul Preacher’.

Het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus, waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen, wordt in het heden geplaatst. In een rauwe wereld vol spanningen, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde.

The Legends, die eerder furore maakte met succesvolle producties als ‘It’s a Man’s World!’ en ‘I’m a Soulman’, treden wederom op met Nederlands beste soulzangers, Steffen Morrison en Yerry Rellum. Dit keer worden ze versterkt door de indrukwekkende rockzanger Martin van der Starre, die eerder te zien was in ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Woodstock the Story’.

‘The Soul Preacher’ is een wervelende voorstelling die niemand onberoerd laat.

Details

Date:
13 March 2020
Time:
20:15 - 22:15
Cost:
17,50€
Event Category:
Website:
https://www.meervaart.nl/theater/programma/details/689/the-soul-preacher-the-legends

Venue

Theater de Meervaart Amsterdam
Meer en Vaart 300
Amsterdam, 1068LE Netherlands
+ Google Map
Phone:
020 410 7777
View Venue Website
Scroll to Top