Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Michael Varekamp & The Legends: The Soul Preacher

22 February 2020 @ 20:15 - 22:15

‘The Soul Preacher’, een intense en opzwepende theatershow, vertelt het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus. Een verhaal waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen.

Soullegendes als Ray Charles, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Sam Cooke, James Brown en Stevie Wonder schreven prachtige soul en gospel songs. Met elkaar vertellen deze songs het verhaal van ‘The Soul Preacher’, een klassiek en universeel verhaal geplaatst in de wereld van nu. Een rauwe wereld vol spanning, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde.

The Legends, die eerder furore maakte met succesvolle producties als ‘It’s a Man’s World!’ en ‘I’m a Soulman’, treden wederom op met Nederlands beste soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum. Dit keer versterkt met de indrukwekkende rockzanger Martin van der Starre, die eerder te zien was in ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Woodstock the Story’. Samen met de beste soulband van Nederland en stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher is ‘The Soul Preacher’ een wervelende voorstelling die niemand onberoerd laat!

Steffen Morrison – zang

Yerry Rellum – zang

Martin van der Starre – zang

Jeffrey Spalburg – preacher

Wiboud Burkens – toetsen

Michael Varekamp – trompet

Eric Hoeke – drums

Manuel Hugas – bas

Andrew Riezebeek – gitaar

Yoran Aarssen – sax

Regie: Monique van Hinte

Script: Jeffrey Spalburg

Details

Date:
22 February 2020
Time:
20:15 - 22:15
Event Category:

Venue

Theater De Nieuwe Regentes Den Haag
Weimarstraat 63
Den Haag, 2562GR Netherlands
+ Google Map
Phone:
070 2119988
View Venue Website
Scroll to Top