Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Swinging in New Orleans met The Legends

September 10 @ 20:30 - 21:30

Het is 2005 als Wiboud Burkens en Michael Varekamp elkaar ontmoeten in een muziek/film productie over Ennio Morricone. Het oorspronkelijke idee om de muziek van Morricone te bewerken vervalt snel als blijkt dat dit ‘te af’ is. In plaats daarvan besluiten ze om muziek te schrijven, maar wel bij die films. Er volgt een concertreeks met filmbeelden en nieuwe muziek en de kiem is gelegd voor The Legends.

 

Wiboud & Michael besluiten om verder te gaan als productiebedrijf dat zich specialiseert in het maken van voorstellingen die multimediaal zijn maar waarbij de muziek het stempel drukt. Simpel gezegd: de muziek staat centraal waarbij film, spoken word en andere theatrale toepassingen een belangrijke rol spelen.

 

The Legends nemen het publiek mee op een originele en soms fictieve tocht door het hoofd van de artiesten die centraal staan in de voorstellingen. Verschillende producties volgen waarbij samengewerkt wordt met spraakmakende artiesten zoals Joy Wielkens, Steffen Morrison, Yerry Rellum (a.k.a. Big Boy Caprice) en Ntjam Rosie.

Details

Date:
September 10
Time:
20:30 - 21:30
Event Category:
Website:
https://www.opoeshouseofmusic.nl/artiesten/the-legends

Venue

Opoe’s House of Music
Astraweg 2a
Hattem, 8051 CJ Netherlands
+ Google Map
Phone:
06 226 777 27
View Venue Website
Scroll to Top