Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The legends & Michael Varekamp – Swingin’ in New Orleans

30 April 2021

New Orleans! Swingende stad van Streetparades, nachtleven en Mardi Gras. Trompettist/vocalist Michael Varekamp en The Legends schetsen in Swingin’ in New Orleans! een beeld van het ruige maar opzwepende leven in het New Orleans van de eerste helft van de vorige eeuw. Een meeslepende avond vol jazz uit de hoogtijdagen van Louis Armstrong, Fats Domino en Louis Prima!

The Legends o.l.v. Michael Varekamp & toetsenist Wiboud Burkens toveren de zaal om tot een eenvoudige maar zwoele nachtclub. Net als destijds de boerenschuren in het diepe zuiden van de VS, die na zonsondergang veranderden in ware danspaleizen. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Nummers als Mac the knife, Petite fleur en natuurlijk Oh when the saints kunnen rekenen op een gloedvolle vertolking in deze inspirerende voorstelling!

MICHAEL VAREKAMP (TROMPET & VOCALS), WIBOUD BURKENS (TOETSEN), YORAN AARSSEN (TENOR & CLARINET), HARRY EMMERY (CONTRABAS), ERIK KOOGER (DRUMS)

Details

Date:
30 April 2021
Event Categories:
,

Venue

Cultuurcentrum Blankenberge
J.F. Kennedyplein 1
Blankenberge, 8370 Belgium
+ Google Map
Phone:
050 636 400
View Venue Website
Scroll to Top