Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Michael Varekamp & The Legends Swingin’ in New Orleans

17 October 2019 @ 20:15 - 22:15

New Orleans. De bakermat van de jazz. De stad die bekend staat om zijn streetparades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras. In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino. In het diepe zuiden van de VS transformeerden boerenschuren na zonsondergang tot zwoele nachtclubs. Hier zwaaiden blues en jazz de scepter tot het weer licht werd.

The Legends verwelkomen je in hun eigen eenvoudige, maar sfeervolle plattelands nachtclub. Onder leiding van trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens brengt een meesterlijke bluesy band een sfeervolle traditie tot leven, waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Nummers als ‘Mac the Knife’, ‘Petite Fleur’ en natuurlijk ‘When the Saints Go Marching In’ kunnen rekenen op gloedvolle vertolkingen in deze inspirerende voorstelling. Swing mee met ‘Swingin’ in New Orleans’!

Muzikanten: Michael Varekamp (trompet, zang), Wiboud Burkens (toetsen), Yoran Aarssen (tenor en klarinet), Harry Emmery (contrabas) en Erik Kooger (drums).

Details

Date:
17 October 2019
Time:
20:15 - 22:15
Event Category:
Website:
https://www.westlandtheater.nl/programma/3457/The_Legends_ft_Michael_Varekamp/Swingin_039_In_New_Orleans/

Venue

Westland Theater De Naald Naaldwijk
Stokdijkkade 3
Naaldwijk, 2671GW Netherlands
+ Google Map
Phone:
0174 636909
View Venue Website
Scroll to Top