Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Michael Varekamp & The Legends: The Soul Preacher

21 March 2020 @ 20:15 - 22:15

20€

The Soul Preacher, vertelt het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus. Een verhaal waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen.

Soullegendes als Ray Charles, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Sam Cooke, James Brown en Stevie Wonder schreven prachtige soul en gospel songs. Met elkaar vertellen deze songs het verhaal van The Soul Preacher, een klassiek en universeel verhaal geplaatst in de wereld van nu. Een rauwe wereld vol spanning, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde.

The Legends,  die  eerder  furore  maakte  met succesvolle producties als It’s a Man’s World! en I’m a Soulman, treden  wederom  op met Nederlands beste soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum. Dit keer versterkt met rockzanger Martin van der Starre. Samen met de beste soulband van Nederland en stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher is The Soul Preacher een wervelende voorstelling.

Details

Date:
21 March 2020
Time:
20:15 - 22:15
Cost:
20€
Event Category:
Website:
https://www.achterolmen.be/the-soul-preacher

Venue

Cultuurcentrum Achterholmen
Van Eycklaan 72
Maaseik, 3680 Belgium
+ Google Map
Phone
089 56 99 56
View Venue Website
Scroll to Top