Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Michael Varekamp & The Legends: The Soul Preacher

4 April 2020 @ 20:15 - 22:15

€23,50

EEN WERVELENDE VOORSTELLING DIE NIEMAND ONBEROERD LAAT

‘The Soul Preacher’, een intense en opzwepende theatershow, vertelt het klassieke verhaal over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus. Een verhaal waarin broederschap, vertrouwen en verraad een hoofdrol spelen.

Soullegendes als Ray Charles, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Sam Cooke, James Brown en Stevie Wonder schreven prachtige soul en gospel songs. Deze songs zijn samengevoegd in het verhaal van ‘The Soul Preacher’, een klassiek en universeel verhaal geplaatst in de wereld van nu. Een rauwe wereld vol spanning, wantrouwen en twijfel, maar ook een hoopvolle wereld waarin één man trouw blijft geloven in de boodschap van de liefde.

The Legends, die eerder groot succes hadden met producties als ‘It’s a Man’s World!’ en ‘I’m a Soulman’, treden weer op met Nederlands beste soulzangers Steffen Morrison en Yerry Rellum. Dit keer versterkt door de indrukwekkende rockzanger Martin van der Starre, die eerder te zien was in ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Woodstock the Story’. Samen met de beste soulband van Nederland en stand-up comedian Jeffrey Spalburg als preacher is ‘The Soul Preacher’ een wervelende voorstelling die niemand onberoerd laat!

Details

Date:
4 April 2020
Time:
20:15 - 22:15
Cost:
€23,50
Event Category:
Website:
https://depurmaryn.nl/programma/the-soul-preacher/

Venue

Theater De Purmaryn
Waagplein 1
Purmerend, 1441 BR Netherlands
+ Google Map
Phone:
0299 43 22 05
View Venue Website
Scroll to Top