Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Michael Varekamp & The Legends What a Wonderful Christmas!

6 December 2019 @ 20:00 - 21:30

€22,50

Na de succes voorstellingen ‘Miles!’, ‘Louis!’ en ‘Billie!’ presenteren ‘The Legends’ o.l.v. trompettist/zanger/verteller Michael Varekamp een nieuw programma. Dit keer volledig in kerstsferen. Als succesvol jazzmusicus moet je tenminste één keer in je leven een kerstplaat maken. Louis Armstrong schreef geschiedenis met de plaat ‘White Christmas’ maar ook Frank Sinatra, Nat King Cole en Ella Fitzgerald moesten geloven aan het genre waarin Jazz, Blues en Gospel samensmelten.
Deze ouderwetse feel good muziek inspireerde The Legends o.l.v. trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens om een heus kerstprogramma te maken.

‘What a Wonderful Christmas’ neemt je mee op een warme reis door ‘Winter Wonderland’. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. ‘Rudolph the Red-nosed Reindeer’, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen. De meest prachtige songs komen voorbij, waarmee het afgelopen jaar van een gouden randje wordt voorzien. Speciale gast is de geweldige zangeres Esther Hart!
Ze won met “One more night”, dat in 2003 de Nederlandse inzending was voor het Eurovisiesongfestival en waarmee ze 13e werd. Zingen is altijd heel belangrijk in het leven van Hart geweest. Doceren doet ze op verschillende muziekscholen en nu op de Fontys Rockacademie in Tilburg. Ze geeft daar zanglessen die vooral zijn gericht op zangtechniek.

“Verrukkelijke kerstsfeer bij origineel jazzconcert” (NRC)

Venue

Theater Cascade
Hoge Kade 50
Hendrik-Ido-Ambacht, 3341 BE Netherlands
+ Google Map
Phone:
078-6819230
View Venue Website
Scroll to Top