Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Miles Vibes

23 September 2023 @ 18:00 - 23:00

€16

MILES VIBES PLUS IN HET PARK! Het begint op een traditie te lijken; een jaarlijkse avond waarop ‘de Picasso van de jazz’ herleeft in het openluchttheater. Dit jaar op zaterdag 23 september. Een supernight met een superband geheel in de vurige veranderdrift van meestertrompettist Miles Davis. Speciale gast is actrice en spoken word artieste Manoushka Zegelaar Breeveld. Met de Haagse muziekiconen Michael Varekamp & Wiboud Burkens alias The Legends belooft het een zinderende avond in openluchttheater Zuiderpark te worden

Over JAZZ IN THE PARK
Vanwege het grote succes van vorig seizoen, zijn er nu vier zwoele zomeravonden gepland. Een avond waar de vonken vanaf vliegen! Meesterlijke musici worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Samen met aanstormende professionele muzikanten, DJ collectief Tabass-Co, foodtrucks en meer wordt het Zuiderparktheater omgetoverd tot een inspirerend festivalterrein. Waan je een avond op legendarische plekken als Woodstock of The Isle of Wight.
Michael Varekamp, Wiboud Burkens & The Legends
Trompettist Michael Varekamp tourde uitgebreidn door Europa met Miles’ saxofonist Sonny Fortune en vormt samen met toetsenist Wiboud Burkens The Legends. Sinds 2013 maken en produceren ze muzikale theatervoorstellingen in het genre Soul & Jazz. Daarbij is het uitgangspunt de populaire namen en smaakmakers van deze genres in het zonnetje te zetten en the life & times te gebruiken als leidraad voor swingende en inspirerende voorstellingen.

Manoushka Zeegelaar Breeveld
Manoushka Zeegelaar Breeveld is actrice, zangeres en schrijfster. Ze is actief in het theaterveld sinds 1995. Ze speelde in producties op toneel, het witte doek en op televisie en was o.a. te zien in de populaire Netflix-serie Dirty Lines. Manoushka schrijft lied- en toneelteksten voor diverse theaterproducties. Zo schreef ze jarenlang voor Julius leeft en voor haar eigen producties. In april 2022 kwam haar solo album Nine Reflections on Love uit.

Tabass-co
Tabass-co is een eclectisch DJ-collectief dat oud en nieuw vinyl draait op elke gelegenheid of locatie die je maar kunt bedenken. Door de jaren heen hebben ze op een grote verscheidenheid aan feesten en festivals gespeeld, zowel nationaal als internationaal. Tabass-co bestaat uit 3 DJ’s die elk een uniek geluid toevoegen, variërend van Afro, Funk, Latin, Brazil tot Nu Disco en Club sounds. Met een live muzikant zorgt het collectief voor een geweldige sfeer en een uniek geluid!

Dit evenement is onderdeel van de serie Jazz in the Park. Kijk voor alle data op zuiderparktheater.nl/jazz. Jazz in the Park wordt mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds en Gemeente Den Haag.

Details

Date:
23 September 2023
Time:
18:00 - 23:00
Cost:
€16
Event Category:
Website:
https://zuiderparktheater.nl/agenda/jazz-in-the-park-4-miles-vibes-plus-manoushka-zegelaar-breeveld-the-legends-e-a/

Venue

Zuiderparktheater
Henriëtte Roland Holstweg 100
Den Haag, 2533 ST Netherlands
+ Google Map
View Venue Website
Scroll to Top