Loading Events

« All Events

The Legends – Helden!

3 February 2024 @ 20:30 - 22:30

€21,50

Zanger/ trompettist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens vormen samen al jaren het kloppend hart van The Legends. In hun tiende avondvullende theaterprogramma nemen zij het publiek mee in een eigenzinnige tocht langs hun helden in de betoverende muziektheatervoorstelling: Helden!

 

Michael Varekamp droomde ervan in de voetsporen te treden van zijn eerste zwarte rolmodel, Louis Armstrong. Chansonnière Tess Merlot leerde Frans zingen in Parijs en Wiboud Burkens leefde voor de soul van Stevie Wonder. Kleurrijke personages die een constante inspiratiebron vormen in het oeuvre van The Legends.

 

The Legends omringen zich ook in dit programma weer met topmuzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben op de internationale podia. Zij zullen ervoor zorgen dat evergreens als ‘Love Me Tender’, ‘One for My Baby’ en ‘Ne me quitte pas’ in dit spetterende programma zeker niet ontbreken.

 

Speciaal voor deze jubileumvoorstelling slaan zij de handen ineen met regisseur en theaterlegende Karel de Rooij die eerder samenwerkte met Percossa en de Ashton Brothers. Deze daagde hen uit om meer dan ooit zichzelf te laten zien in dit meeslepende persoonlijke programma.

 

Reacties van media:

‘The Legends raken je in je ziel!’ – Theaterparadijs

‘Michael Varekamp has an astonishing sound and beautiful phrasing to the honor and glory of jazz’ – Le Monde, Paris

Details

Date:
3 February 2024
Time:
20:30 - 22:30
Cost:
€21,50
Event Categories:
,
Website:
https://theaterdekik.nl/agenda-voorstellingen/

Venue

Theater De Kik
Dorpsstraat 39
Elst, 6661 EG Netherlands
+ Google Map
Phone
0481-769005
View Venue Website
Scroll to Top