Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Legends – Helden van Toen

23 March 2023 @ 20:15 - 22:00

€23,50

Zanger/ trompettist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens vormen samen al jaren het kloppend hart van The Legends. In hun tiende avondvullende theatervoorstelling nemen zij het publiek mee in een eigenzinnige tocht langs hun helden in de betoverende muziektheatervoorstelling: Helden van Toen. 

Kleurrijke personages die een constante inspiratiebron vormen in het oeuvre van The Legends spelen in deze muzikale voorstelling de hoofdrol: chansonnière Tess Merlot zwijmelde als kind bij de films van Walt Disney, Wiboud Burkens leefde voor de soul van Stevie Wonder en Michael Varekamp droomde ervan in de voetsporen te treden van zijn eerste zwarte rolmodel, Louis Armstrong. We hebben nu eenmaal allemaal helden nodig. Fenomenen als Jacques Brel, Frank Sinatra, Ramses Shaffy, Doris Day, Toon Hermans, Picasso, Karel Appel, Spike Lee en Mohammed Ali voorzien het leven elke dag opnieuw van een gouden randje.

The Legends omringen zich ook in dit programma weer met topmuzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben op de internationale podia. Evergreens zoals Love Me Tender, One for My Baby en Ne me quitte pas zullen dan ook zeker niet ontbreken in dit spetterende programma.

Speciaal voor deze jubileumvoorstelling slaan zij de handen ineen met regisseur en theaterlegende Karel de Rooij die eerder samenwerkte met Percossa en de Ashton Brothers. Deze daagde hen uit om meer dan ooit zichzelf te laten zien in dit meeslepende persoonlijke programma.

★★★★ The Legends raken je in je ziel!

Theaterparadijs

Details

Date:
23 March 2023
Time:
20:15 - 22:00
Cost:
€23,50
Event Categories:
,
Website:
https://www.speeldoosbaarn.nl/agenda/588/The_Legends_ft_Michael_Varekamp_e_a_/Helden_van_Toen

Venue

De Speeldoos
Rembrandtlaan 35
Baarn, 3741 TA Netherlands
+ Google Map
Phone
(035) 541 80 50
View Venue Website
Scroll to Top