Loading Events

« All Events

The Legends – Helden van Toen

March 31 @ 20:15 - 22:00

€24,50

Ontmoet de helden van The Legends! Met muziek van Armstrong, Sinatra, Brel, Elvis e.v.a.

In ‘Helden van Toen’ stellen The Legends je voor aan de kleurrijke personages die een constante inspiratiebron vormen in hun muziek. Chansonnière Tess Merlot zwijmelde als kind bij de films van Walt Disney, toetsenist Wiboud Burkens leefde voor de soul van Stevie Wonder en trompettist Michael Varekamp droomde ervan in de voetsporen te treden van zijn eerste zwarte rolmodel, Louis Armstrong. Maar ook fenomenen als Jacques Brel, Frank Sinatra, Ramses Shaffy, Doris Day, Toon Hermans, Picasso, Karel Appel, Spike Lee en Mohammed Ali voorzien het leven elke dag opnieuw van een gouden randje. Omringd door een aantal topmuzikanten trakteren The Legends je in hun tiende theatervoorstelling op evergreens als ‘Love Me Tender’, ‘One for My Baby’ en ‘Ne me quitte pas’. Speciaal voor deze jubileumvoorstelling slaat de groep de handen ineen met regisseur en theaterlegende Karel de Rooij.

regie: Karel de Rooij | muziek: The Legends ft. Michael Varekamp (trompet en zang), Tess Merlot (zang) en Wiboud Burkens (toetsen)

Details

Date:
March 31
Time:
20:15 - 22:00
Cost:
€24,50
Event Categories:
,
Website:
https://www.deleest.nl/theater/the-legends-ft-michael-varekamp-tess-merlot-wiboud-burkens-helden-van-toen/31-03-2023-20-15/

Venue

De Leest Waalwijk
Vredesplein 12
Waalwijk, 5142 RA Netherlands
+ Google Map
Phone:
0416-331751
View Venue Website
Scroll to Top