MICHAEL VAREKAMP & WIBOUD BURKENS THE LEGENDS PRESENTS

Jazz in the park

Deze zomer organiseert het Zuiderparktheater samen met de Haagse muziekiconen Michael Varekamp &  Wiboud Burkens alias The Legends opnieuw een serie zinderende ‘minifestivals’. Vanwege het grote succes van vorig seizoen zijn er nu vier zwoele zomeravonden waar de vonken vanaf vliegen en waarbij meesterlijke musici uitgedaagd worden om hun grenzen te verleggen. Samen met aanstormende professionals, DJ collectief Tabass-Co, foodtrucks en meer wordt het Zuiderparktheater omgetoverd tot een inspirerend festivalterrein. Waan je een avond op legendarische plekken als Woodstock of The Isle of Wight.

25 MEI           SOUL VIBES II           

Tweede editie van spetterende soul avond met twee topzangers van internationale allure. Steffen Morisson en Yerry Rellum. Een avond met klassiekers van James Brown, Otis Redding en Stevie Wonder. Soul to the Max!

30 JUNI         CARRIBEAN VIBES   

Maak je klaar voor een hete zomeravond! The Legends duiken met Narrative in de Caraïbische en andere roots van de band. Narrative is explosief, funky en dansbaar. Geïnspireerd op alles wat jazz lekker maakt. Improvisatie, de Blues en de Groove.

Speciale gast is de legendarische fluitist Ronald Snijders. Winnaar van de Boy Edgarprijs!

01 SEPT         GUITAR VIBES          

Er is de laatste halve eeuw geen instrument zo dominant geweest als de gitaar. In alle vormen. Elektrisch en akoestisch. In Blues, Jazz en Roots muziek. Aan de hand van stersolist Jerome Hol (‘Beste gitarist van de Benelux’) een ode aan de backbone van de muziek van mooiste muziek van onze tijd. 

30 SEPT         MILES VIBES PLUS

Het begint op een traditie te lijken! Een jaarlijkse avond waarop ‘De Picasso van de Jazz’ herleeft. Een supernight met een superband geheel in de vurige veranderdrift van meestertrompettist Miles Davis. Speciale gast is actrice en spoken word artieste Manoushka Zegelaar Breeveld.

Scroll to Top