News September 2019

Na een lange lekkere zomer staat het seizoen inmiddels alweer volop in de steigers! En wat voor seizoen. Veel ideeën, muzieksoorten en kunstvormen komen opnieuw bij elkaar in series en concerten door het hele land.

We beginnen met The Legends en Swingin’ New Orleans. Een ode aan de stad waar ik de jazz ontdekte. Louis Armstrong zou er voorgoed zijn stempel op drukken. Première 3 oktober in de Nieuwe Regentes in Den Haag! Tegelijkertijd zijn de voorbereidingen voor De Blauwe Engel in volle gang. De Blauwe Engel is het vervolg van de samenwerking met de geweldige actrice Annemarie de Bruijn en het Vijfde Bedrijf op De Dansende Madonna van twee jaar geleden. Nu met steracteur Dries van Hegen en meesterpianist Jasper Soffers. Première op 1 november in het Haags Gemeente Museum. Aansluitend maken Wiboud Burkens en ik opnieuw een kersttour door het land met The Legends, What a Wonderful Christmas met ook deze keer Esther Hart als speciale gast. Vanaf februari 2020 volgt een gloednieuwe soul show, The Soul Preacher. Over de Passie in Soul. Met Jeffrey Spalburg, Steffen Morisson, Yerry Rellum en Martin van der Starre.

En dan zijn er natuurlijk de vaste series. Jazz in Lanzas in het stedelijk museum in Breda en de eveneens maandelijkse serie in Muzee in Den Haag, dat begint met een cd presentatie op 22 september. Kortom te veel om op te noemen. Ik hoop van harte u ergens tegen te komen de komende tijd!

Scroll to Top